Thuis

Wuhan Disel Biotechnology Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

Co. van Wuhandisel Biotechnoloy, Ltd (shorted aangezien Disel Biotech) wordt gevestigd in High-tech Economische de Ontwikkelingsstreek van Wuhan Donghu, is Wuhan een grote centrale stad in China met geschikt vervoers overvloedig personeel.

 

China Wuhan Disel Biotechnology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

Co. van Wuhandisel Biotechnoloy, Ltd (shorted aangezien Diselbiotech) is een professionele fabrikant van industrieel lasermateriaal, een moderne gevorderde onderneming die zich in productie en exportartikel van steroid ruw poeder, oliën, menselijk de groeihormoon voor R&D en andere polypeptidenproducten specialiseren. Diselbiotech heeft geïnvesteerd en samengewerkt met binnenlandse fabrikanten die met GMP, DMF, FDA en Laboratoria van beroemde Universiteiten gesloten worden gekwalificeerd aan de behoeften van de verschillende klanten van gram aan tonnagehoeveelheid te voldoen, die Disel Biotech flexibeler maakt te zijn en gemakkelijk hoogst rendabele producten te voorzien van hoogte - kwaliteit en de betere dienst aan klanten. Disel Biotech is altijd tribunes in hoge aanvang, hoge tribune en hoog - kwaliteit, en beheerst strikt beheer voor productieprocedure en kwaliteitscontrole. Alle producten moeten onze kwaliteitstest overgaan alvorens zijnd verzendend naar klanten.
 

 

China Wuhan Disel Biotechnology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Diselbiotech heeft steroïdenzaken met meer dan 30 landen, van wie onze hoofdmarkten het Noorden en Zuid-Amerika omvatten, Zuidoost-Azië, Centraal-Azië, Afrika, Midden-Oosten, worden Oost-Europa en more and more hogere regulerende markten ontwikkeld zolang onze het diepe ploegen en wieden.
 

 

China Wuhan Disel Biotechnology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Diselbiotech heeft nauw met klanten samengewerkt, die producten leveren en de oplossingen die tot waarde leiden en het concurrentievoordeel terwijl positief het beïnvloeden van de wereld wij binnen leeft, evenals de aandachtige dienst hiervoor om de vraag van klanten te ontmoeten, sparen geen inspanning om waarde voor klanten tot stand te brengen. Wij stemmen in oprecht met nieuw en oud klantenhuis en in het buitenland om ons voor toekomstige zakelijke relaties en wederzijds succes te contacteren!

 

China Wuhan Disel Biotechnology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

Ons doel is eenvoudig: de beste producten aan de beste prijzen verkopen, en verstrekt industrie-leidende klantenservice. Wij worden persoonlijk om elk van onze klanten te kennen, en wij weten het hoe te ontdekken het waardevolste deel van onze zaken Perfecte Laser, is om anderen te helpen hun doelstellingen bereiken.

 

China Wuhan Disel Biotechnology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Diselbiotech wordt gevestigd bij het jaar van 2015, en concentreert zich bij het exportartikel van beste kwaliteits ruwe steroid poeder en peptides producten. Na 4 jaar developtment, voerde Diselbiotech ahs zijn producten wereldwijd naar meer dan 30 landen uit, onder wie Noord-Amerika & Europese counrtres onze hoofdmarkten zijn. Diselbiotech investeerde ook productielijnen en laboratoria om zijn productkwaliteit te verbeteren. In volgend 5 jaar, zal Diselbiotech wijden zich aan het voorzien van klanten van meer soorten steroïden en peptides producten en veel beter het verschepen en klant serivces.

 

China Wuhan Disel Biotechnology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Wuhan Disel Biotechnology Co., Ltd.
Wuhan Disel Biotechnology Co., Ltd.
Wuhan Disel Biotechnology Co., Ltd.
Wuhan Disel Biotechnology Co., Ltd.
Wuhan Disel Biotechnology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Handelsmaatschappij

Merken : Diselbiotech

Aantal werknemers : 10~20

Jaarlijkse omzet : 500000-800000

Opgericht Jaar : 2016

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Wuhan Disel Biotechnology Co., Ltd. Certificaten