Thuis

Wuhan Disel Biotechnology Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China Wuhan Disel Biotechnology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Mandy is zeer professioneel, is verschepen snel en veilig, is het meest importan de goede kwaliteit! Zo blij om met u kerels te werken

—— Hersenen Otero

Hun tren is de beste kwaliteit die ik ooit heb gekocht

—— Anatoli Karpof

mijn cliënt stuurde hun GH voor labotest, is het resultaat uitstekend! Dank!

—— Carl

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Diselbiotech heeft een samenwerkingsverhouding op lange termijn met vier GMP verklaarde farmaceutische installaties en gevestigd geïnvesteerd die in partijhoeveelheid kunnen produceren. Deze installaties hebben zeven syntheselijnen, zijn één proeffabriek en vijf eenheden het schoonmaken gebieden uitgerust met overzichtsfaciliteiten. De synthesereactoren zijn geïnstalleerd met hun volumes die zich van 50 tot 3000 liter uitstrekken.

  De bouw van productiemodules laat de onderneming toe om een grote verscheidenheid van chemische reacties met inbegrip van alklation, bromination, cyclization, condensatie, diazotization, esterificatie, oxydatie, vermindering etc. uit te voeren. Veel meer reacties zijn onder het toelaten door investering in unieke productiemodules.

  Diselbiotech is altijd geëngageerd aan schoon, duurzaam ontwikkelingsmodel. Het heeft het geavanceerde behandelings van afvalwatermateriaal en probeert altijd een fabrikant met de bedoeling van niet alleen productie maar ook milieubescherming te worden.

   

  Wuhan Disel Biotechnology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

  Wuhan Disel Biotechnology Co., Ltd. fabriek productielijn 1

   

   

 • OEM / ODM

  Diselbiotech heeft steroid ruw poeder bijna 5 jaar wereldwijd uitgevoerd, breidde onze productregel zich stap voor stap met de snelle marktontwikkeling uit. Voor het helpen van meer nieuwe laboratoria en partners om hun zaken vooruit te bewegen, is de nieuwe productiebasis opstelling geweest om Half afgewerkte en Gebeëindigde Oliën zoals te-300, bu-300, trenE-100 te leveren, zijn trenA-100 enz. beschikbaar allen op klanten gepersonaliseerd verzoek.

  Wuhan Disel Biotechnology Co., Ltd. fabriek productielijn 0Wuhan Disel Biotechnology Co., Ltd. fabriek productielijn 1Wuhan Disel Biotechnology Co., Ltd. fabriek productielijn 2Wuhan Disel Biotechnology Co., Ltd. fabriek productielijn 3

 • R & D

  Een groep wetenschappers met hoger onderwijsachtergrond werkt de R&D-afdeling samen, die naar het onderzoek en de ontwikkeling van de meest frontale generische farmaceutische substanties streven. R&D wordt georganiseerd in twee secties: syntheseprocédé onderzoek en kwaliteitsonderzoek.

  De syntheseprocédé onderzoeksectie begaat om zich en schaal-op de niet-overtreedt syntheseprocédés van generische substanties te ontwikkelen, en de sectie van het kwaliteitsonderzoek moet het profiel van onzuiverheden bestuderen dat in de actieve ingrediënten wordt voorgesteld, methodes van analyse van opmerkelijke specificaties ontwikkelen, de stabiliteit van de substanties en dergelijke onderzoeken, die noodzakelijke en voldoende gegevens verstrekken voor de voorbereiding van de productdocumentatie.

  De brede samenwerking met externe academische structuren, met inbegrip van universiteiten en onderzoekinstituten evenals testende centra, wordt gevestigd om de middelen in onze R&D-activiteit te integreren.

  Wuhan Disel Biotechnology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

  Wuhan Disel Biotechnology Co., Ltd. fabriek productielijn 1

Contactgegevens
Wuhan Disel Biotechnology Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Mandy Li

Tel.: 86-18627817389

Fax: 86-27-87001826

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)