aboutus
Profiel QC

Een kwaliteitsbewakingsteam met aangewezen en voldoende onderwijsachtergrond evenals noodzakelijke kwalificaties in farmaceutische gebieden wordt gevestigd en in alle productieactiviteiten van de producten van Disel Biotech, in termen van Kwaliteitsborging (QA) en Kwaliteitscontrole (QC) goed-geïmpliceerd.

Het laboratorium van de Kwaliteitscontroleanalyse is geïnstalleerd met noodzakelijke en adequate evenals bevestigde faciliteiten en middelen voor kwaliteitsonderzoek van materialen. De volledige stroom van goederen van grondstoffen, tussenpersonen, proceswater, enz., aan eindproducten wordt gecontroleerd om de overeenstemming van gehele productieactiviteit te verzekeren.

Het kwaliteitsbeheersysteem wordt gevestigd gebaseerd op „ICH Geharmoniseerde Driezijdige Richtlijn — Good manufacturing practicegids voor Actieve Farmaceutische Ingrediënten Q7 ″ (ich-Q7A). Niettemin, houdt het systeem door een reeks deficiëntie-vindende en correctieve acties, met inbegrip van regelmatige interne controle beter, de controle en het gezagsinspecties van cliënten.

 

Wuhan Disel Biotechnology Co., Ltd. kwaliteitscontrole 0

 

Wuhan Disel Biotechnology Co., Ltd. kwaliteitscontrole 1

Certificaten
Contactgegevens