products

Steroïden van Enanthate van het hoge Zuiverheidstestosteron de Wettelijke Anabole, de Supplementen van de Spiergeschiktheid

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Diselbiotech
Certificering: GMP
Modelnummer: D2003
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: aluminiumfoliezak
Levertijd: 1-2 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, BTC, ETH
Levering vermogen: 200 kg/month
Gedetailleerde informatie
CAS-nummer: 315-37-7 Moleculaire Formule: C26H40O3
Molecuulgewicht: 400.59 Analyse: 98% min
Kwaliteitsnorm: USP/BP/ISO9001 Verschijning: Wit aan geelachtig wit kristallijn poeder
Hoog licht:

testosterone raw powder

,

testosterone anabolic steroid


Productomschrijving

Steroïden van Enanthate van het hoge zuiverheidstestosteron de wettelijke anabole, de Supplementen van de Spiergeschiktheid

Snelle Details

Productnaam Testosteron Enanthate
Andere naam Test E, TE
CAS-registeraantal 315-37-7
Smeltpunt 34-39 graad
Moleculaire formule C26H40O3
Molecuulgewicht 400.6
Analyse 99%
Verschijning

wit kristalachtig poeder.

 
 

Functie:

Op een functionele basis, is het Testosteron Enanthate de perfecte remedie voor het behandelen van laag testosteron. Als u aan laag testosteron lijdt, betekent dit eenvoudig uw lichaam niet meer genoeg van dit primaire androgen op zijn produceert. Aangezien het Testosteron Enanthate is eenvoudig dat, het testosteron, het de lage voorwaarde zal verhelpen. Miljoenen op miljoenen mensen lijden wereldwijd aan één of ander type van lage androgen deficiëntie. In de V.S. alleen schat men dat meer dan 20 miljoen mensen aan een androgen deficiëntie lijden. De vrouwen kunnen ook aan laag testosteron lijden en het Testosteron Enanthate kan het behandelen. Nochtans, zullen de meeste vrouwen beter gediend worden met alternatieve vormen van testosteronbehandeling zoals gelen die een mengsel van testosteron en progesterone of kleine testosteronimplant korrels zoals Testopel bevatten.

 

Gevolgen:

Door met Testosteron Enanthate aan te vullen, zal de uitgesproken verhoging van anabole actie dit magere weefsel beschermen en zal wij brandt slechts lichaamsvet verzekeren. Het zal ook ons zeer verbeterd metabolisme zien zodat wij lichaamsvet aan een efficiënter tarief branden.

 

De hoge testosteronniveaus zullen in grotere spierduurzaamheid resulteren. U zult niet zoals snel afmatten en zult de capaciteit hebben om meer werk te doen. U zult ook vinden uw totaal tarief van terugwinning zeer beter is, dat essentieel is te vorderen. Vooruitgang wordt niet geboekt in de gymnastiek. Wanneer wij opleiden scheuren wij eigenlijk onderaan spierweefsel. Het is door terugwinning dat wij vorderen. Dit maakt samenstellingen zoals Testosteron Enanthate niet alleen onschatbaar aan bodybuilders en recreatieve gymnastiekratten maar ook aan atleten. De duurzaamheid en de terugwinning zijn twee van de belangrijkste elementen aan succesvolle atletische prestaties. Als toegevoegde bonus, zullen de hoge testosteronniveaus de sterkte van het individu verhogen. Dit is duidelijk een voordeel aan een atleet en is zeer ingestemd met in een cyclus buiten het seizoen die voor lichaamsbouwverhoging wordt ontworpen. Tijdens een dieet onder warmtebeperking, vooral in ruwe diëten van een concurrerende bodybuilding aard, zou het individu niet veel moeten verwachten als om het even welke sterkteverhoging maar hij meer van het zou moeten kunnen handhaven.

 

Bijwerkingen:

 

[1] Estrogenic:

 

Het testosteron Enanthate is een estrogenic hormoon in die zin dat het testosteronhormoon in oestrogeen kan omzetten toe te schrijven aan zijn interactie met het aromataseenzym. Wanneer gearomatiseerd, als stijging van oestrogeenniveaus kan dit tot gynecomastia en bovenmatig waterbehoud leiden. Het bovenmatige waterbehoud, als streng kan hoge bloeddruk ook bevorderen. De kansen van deze bijwerkingen van Testosteron Enanthate die problematisch voor de lage patiënt zijn laag zijn, maar het is mogelijk. De kansen zullen met supraphysiological dosissen stijgen.

 

 

[2] Androgeen:

 

De androgene bijwerkingen van Testosteron Enanthate kunnen vrij sterk zijn maar zijn hoogst afhankelijk van genetische neigingen. De androgene gevolgen omvatten acne, versneld haarverlies in die ontvankelijk gemaakt voor de mannelijke patroonkaalheid en groei van het lichaamshaar. Zij die niet ontvankelijk gemaakt voor mannelijke patroonkaalheid zijn zullen niet het eerste haar op hun hoofd verliezen. Zij die over het algemeen niet gevoelig voor acne zijn zullen zelden een probleem hebben.

 

[3] Cardiovasculair:

 

Het gebruik van exogeen testosteron kan een negatief effect op cholesterol, in het bijzonder in de afschaffing of de vermindering van HDL-cholesterol (goede cholesterol) hebben. De lage dosissen Testosteron Enanthate zijn getoond om zeer weinig negatief effect op HDL-cholesterol te hebben, maar wanneer verenigd met AI zijn de dosissen 200-300mg per week getoond om HDL-cholesterol door 20-25% te onderdrukken. De hogere dosissen Testosteron Enanthate, 300-600mg per week zonder AI zijn getoond om HDL-cholesterol door 13-21% te verminderen. Met toegevoegde AI, zal dit duidelijk stijgen.

 

Dosering/cyclus:

Weken 1 - 2 (300mg) Twee schoten een week

 

Weken 3 - 10 (500/600mg) Twee schoten een week

 

Recept:

Poeder: 5 gram

Produceert: 20 ml @ 250 mg/ml

 

Vereisten:

· 5 gramtestosteron enanthate

· 15,25 van de sesamml olie

· Benzyl Alcohol1ml 5% BEDELAARS

· Spuiten 3cc & 5/10cc

· 18 of 20 maatnaalden

· Flesje

· Steriel Flesje

· Whatman steriele filter

 

COA

 

Test Analysenorm Resultaten
Kenmerken Wit aan geelachtig wit kristallijn poeder ben in overeenstemming
Analyse 97 ~ 103% 99.18%
Verlies bij het drogen ≤0.5% 0,15%
Identificatie Positief ben in overeenstemming
Specifieke optische omwenteling 77°~82° +79.3°
Smeltpunt 32 ~ 37°C 34~36°C
Vrij heptanoic zuur ≤0.2% 0,11%
Verwante substanties ≤2% ben in overeenstemming
Overblijvende oplosmiddelen (GC) ≤100ppm ben in overeenstemming
Conclusie Deze partij is voldoet aan EP 5

 

Hoe te om een orde te maken:

1. Naam wat uw behoefte (die product, hoeveelheid)
2. De volledige betaling worden gedaan zodra wij aan een overeenkomst over alle details komen.
3. Het pakket uit op ontvangstbewijs van betaling worden verscheept.
4. De informatie over pakket worden aangeboden (Foto, het volgen aantal)
5. Tot slot zou u het pakket in 3~7 dagen worden.


Betaling en het Verschepen:

Injectie Anabool Steroid Hormoon Drostanolone Enanthate/Masteron Enanthate


 

Contactgegevens
Jessie Liu

Telefoonnummer : 18627896809

WhatsApp : +8618627896809