products

van het de Steroïdenpoeder van 25mg Anavar Oxandrolone de Mondelinge Anabole Mannelijke Verhoging

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Diselbiotech
Certificering: GMP
Modelnummer: Anavar-25mg
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: aluminiumfoliezak
Levertijd: 1-2 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, BTC
Levering vermogen: 100kg/month
Gedetailleerde informatie
Zuiverheid: 99% Rang: Phamaceuticalrang
Toepassing: de lichaamsbouw, de Spierbouw Monster: Beschikbaar
Bedrijfs type: Fabrikantenfabriek Molecuulgewicht:: 414.62
MF: C19H30O3 EINECS Nr: 207-097-0
Hoog licht:

lean muscle building steroids

,

anabolic steroids supplements


Productomschrijving

Oxandrolone/anavar-25mg Spier het Poeder van de Bouwsteroïden voor Mannelijke Verhogingspillen

 

 

Productnaam: Oxandrolone
Synoniemen: 17beta-hydroxy-17-methyl-2-oxa-5alpha-androstan-3-; 5-ALPHA--ANDROSTAN-2-OXA-17 BÈTA-OL-3-; OXANDROLONE; 17beta-Hydroxy-17alpha-methyl-2-oxa-5alpha-androstan-3-; 17-bèta-hydroxy-17-methyl-2-oxa-5-alpha--androstan-3-op; 17beta-hydroxy-17-methyl-2-oxa-5alpha-androstan-3-op; 17-bèta-hydroxy-17-methyl-2-oxa-androstan-3-; 17-hydroxy-17-methyl, (5-alpha-, 17-bèta) - 2-oxaandrostan-3-
CAS: 53-39-4
MF: C19H30O3
Mw: 306.44
EINECS: 200-172-9

 

 

Specificaties:

 

TESTpunten SPECIFICATIE RESULTATEN
Beschrijving wit of bijna wit kristallijn poeder  
Analyse (door TLC) 97.0%min 99.61%
Smeltpunt 235~238°C 235~238°C
Verlies bij het Drogen 1.0%max 0,15%
Specifieke Omwenteling -18° ~ -24° -20.5°
Heavy metallen 662PPm maximum Is in overeenstemming
 

 

 

Beschrijving:

 

(Anavar) Oxandrolone een ideale keus voor vet verlies en magere spieren:

Als u hoogst efficiënte maar toch veilige en betaalbare anabole steroïden voor scherpe cycli wilt, zouden de magere spier de bouwcycli, of het vette verlies, Anavar of Oxandrolone een ideale keus voor u zijn.

Anavar is een intrigerende drug op zo vele niveaus. Het schijnt om de definitie en de beperkingen van mondelinge steroïden te tarten. U hebt over zijn „schone aanwinsten“ en relatieve veiligheid gelezen. Merkwaardig, is het zo veilig dat in tegenstelling tot andere steroïden, die voor ondervoeding en bloedarmoede werden gebruikt, Anavar oorspronkelijk hoofdzakelijk voor brandwondslachtoffers werd voorgeschreven. In een willekeurig verdeelde, dubbelblinde studie, werden de patiënten met brandwonden van de het lichaamsoppervlakte van 40% de totale geselecteerd om standaardbrandwond te ontvangen


zorg plus oxandrolone, of zonder oxandrolone. Oxandrolone werd gebruikt helpen die gewicht herwinnen na chirurgie, streng trauma, of chronische besmettingen wordt verloren. Die behandeld met oxandrolone toonden versnelde helende, betere lichaamssamenstelling, bewaarde spiermassa en verminderden katabolisme en verminderden bijgevolg de tijd van het het ziekenhuisverblijf. Geen wonder het was van belang voor bodybuilders!

Met steun van onze specifieke beroeps, zijn wij instrumentaal in de productie van, het leveren van en het uitvoeren van het uitstekende Ruwe Poeder van kwaliteitsoxandrolone. Het poeder door ons wordt aangeboden wordt voorbereid door ons team van handige beroeps in volledige hygiënische voorwaarden die. Ten gevolge van zijn nauwkeurige samenstelling, zuiverheid en langere houdbaarheid, wordt ons poeder hoogst toegejuicht in de markt. Wij bieden dit Oxandrolone Ruw Poeder aan zeer concurrerende prijzen aan aan onze klanten.

 

Oxandrolonegebruik:


Oxandrolone wordt wijd gebruikt wegens zijn uitzonderlijk klein niveau van androgenicity [nodig die citaat] van gematigd anabool effect vergezeld gaat. Hoewel oxandrolone een alpha- alkyloid 17 is, is zijn levergiftigheid ook zeer klein. De studies hebben aangetoond dat een dagelijkse dosis 20 die mg-oxandrolone in de loop van 12 weken wordt gebruikt slechts een te verwaarlozen invloed op de verhoging van leverenzymen had. Als DHT-derivaat, aromatiseert oxandrolone niet (bekeerling aan oestrogeen, dat gynecomastia of mannelijk borstweefsel veroorzaakt). Het niet beïnvloedt ook beduidend de normale het testosteronproductie van het lichaam (HPTA-as) bij lage dosering (20 mg). Wanneer de dosering hoog is, reageert het menselijke lichaam door de productie van links (luteinizing hormoon) te verminderen, is denken van endogene testosteronproductie te hoog; dit elimineert op zijn beurt verdere stimulatie van Leydig-cellen in de testikels, veroorzakend testicular atrophy (het krimpen). Oxandrolone in een dosis 20 mg/dag wordt gebruikt onderdrukte endogeen testosteron door 67% na 12 weken van therapie die.

 

van het de Steroïdenpoeder van 25mg Anavar Oxandrolone de Mondelinge Anabole Mannelijke Verhoging 0

 

De functie van chemische moleculair gebruikt door Geneeskunde actief ingrediënt:

 

wegens zijn uiterst milde aard, Oxandrolone is ook één van de populairste steroïden onder vrouwenbodybuilders. Oxandrolone is ook in studies getoond eigenlijk om bodyfat tijdens gebruik te verminderen, die tot het maken een grote keus voor bodybuilders die in de scherpe fase van hun opleiding zijn.

Anavar 20 (Oxandrolone) is ook zeer mild wanneer het over het sluiten van de bevoegdheid van het lichaam om testosteron te produceren komt, makend tot het een grote keus voor die die tussen cycli „kijken overbruggen“ terwijl toestaand het lichaam om terug te krijgen. Die die aan stapel Oxandrolone met iets kijken kunnen verkozen een lage dosis een testosteron om met het te doen.

 

Duidelijk, is Oxandrolone groot rondom steroïden. De mannelijke bodybuilders zullen typisch Anavar 20 (Oxandrolone) in dosissen 50-100mg een dag voor 6-12wks gebruiken. Oxandrolone heeft een vrij korte halveringstijd van ongeveer 8 uren. Zo men kan verkoos om dosering de hele dag te verdelen om bloedniveaus zo stabiel mogelijk te houden. De vrouwenbodybuilders vinden efficiënt typisch een dosering van 2.5-10mgs om te zijn om spieraanwinsten en sterkte zonder het grote risico van bijwerkingen te bevorderen.

 

(Volgens relevante wetgevingen en verordeningen, de de Chemische die tussenpersoon/reagens slechts voor R&D maar niet voor Drugs wordt gebruikt)

 

Onze voordelen:

 

1. Wij hebben ervaring in het uitvoeren van steroïden, zoals u het weet, de EU-plaatsen veel nadruk op hen, en u moet een ervaren partner vinden die u zal verzekeren;

 

2. Kwaliteit: Ons bedrijf is een professionele belangrijke fabriek in China op farmaceutisch gebied, hadden wij stabiele klanten en voerden naar Duitsland, Spanje, het UK, de V.S., Australië, Midden-Oosten, en een andere landen uit. Wij kunnen goede verwijzingen over ons bedrijf verstrekken. zoals voor de kwaliteit van de producten, zijn wij zeker zij u kunnen tevredenstellen goed genoeg;

 

3. Pakket: Professionele verpakking met professionele materialen

 

4. Levering: wij hebben producten in voorraad, en wij zullen hen spoedig leveren toen uw Portugal aankwam. ondertussen zullen wij u het het volgen aantal geven om u te maken de nauwkeurige plaats van de producten kennen. wij zullen spoor van het product houden tot zij u aankomen; Wij kiezen de beste koeriersdienst voor u, en met de levering rond 5-7 werkdagen.

 

5. De dienst: De beste Dienst met de naverkoopdienst en overleg.

 

 

Hete Verkopende Verwante Grondstoffen
Testosteron Enanthate CAS: 315-37-7
Testosteronpropionaat CAS: 57-85-2
Testosteron phenylpropionate CAS: 1255-49-8
Testosteron Sustanon 250 Verklaar nietig
Testosteron Cypionate CAS: 58-20-8
Trenboloneacetaat CAS: 10161-34-9
Trenbolone Enanthate CAS: 10161-33-8
Trenbolonehexuitdraai CAS: 23454-33-3
Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS: 521-12-0
Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-145
Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS: 13103-34-9
Nandrolone Decanoate CAS: 360-70-3
Nandrolone Phenylpropionate CAS: 62-90-8
Anavar CAS: 53-39-4
Dianabol CAS: 72-63-9
Winstrol CAS: 10418-03-8
Anadrol CAS: 434-07-1
Methenolone Enanthate (Primobolan) CAS: 303-42-4
Methenoloneacetaat CAS: 434-05-9
Turinabol CAS: 855-19-6
 

 

 

 

van het de Steroïdenpoeder van 25mg Anavar Oxandrolone de Mondelinge Anabole Mannelijke Verhoging 1

 

Ontkenning:

Wij verzekeren de kwaliteit van alle die producten door Steroidraws Health Technologie/Grote handelsmaatschappij worden verkocht. Volgens wetgevingen en verordeningen, zijn onze producten chemische tussenpersoon/reagens slechts voor onderzoek en ontwikkelingsgebruik, maar niet voor drugs. Elk van onze producten zouden slechts door gekwalificeerde individuen moeten worden behandeld die in laboratoriumprocedures zijn opgeleid en vertrouwd met de potentiële gevaren van deze chemische producten geweest. Technologie van de Steroidrawsgezondheid/de Grote handelsmaatschappij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor om het even welke verkeerde toepassing.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Jessie Liu

Telefoonnummer : 18627896809

WhatsApp : +8618627896809