products

Atleten Mondelinge Anabole Steroïden, Antiestrogenic Mesterolone Proviron 25mg

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Diselbiotech
Certificering: GMP
Modelnummer: Proviron-25mg
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: aluminiumfoliezak
Levertijd: 1-2 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, BTC
Levering vermogen: 100kg/month
Gedetailleerde informatie
Zuiverheid: 99% Rang: Phamaceuticalrang
Toepassing: de lichaamsbouw, de Spierbouw Monster: Beschikbaar
Bedrijfs type: Fabrikantenfabriek Molecuulgewicht:: 304.47
MF: C20H32O2 EINECS Nr: 1424-00-6
Hoog licht:

lean muscle building steroids

,

anabolic steroids supplements


Productomschrijving

 
De naakte Mondelinge Anabole Steroïden van flessenantiestrogenic Mesterolone proviron-25mg
 
Specificaties:
Moleculaire Formule: C20H32O2
Molecuulgewicht: 304.47
CAS NR. : 1424-00-6
Synoniemen: De Synoniemen van Mesteroloneproviron Mesterolone: Proviron; 17-bèta-hydroxy-1-alpha--methyl-5-alpha--androstan-3-; androviron; mesteranum; mesterolon
EINECS Nr.: 215-836-3
Analyse: 99%
Verschijning: Wit kristallijn poeder
 
 
Beschrijving:
 
Kan worden gebruikt aangezien het farmaceutische materiaal, Mesterolone vaak als antiestrogenic behandeling wordt gebruikt en door hen kan worden gebruikt die een slechte reactie op testosteronbehandelingen hebben gehad. De drug heeft voordelig om getoond te zijn in het behandelen van seksuele dysfunctie, impotentie en laag libido. Mesterolone bindt aan oestrogeenreceptoren, die hun activiteit verminderen, die niet alleen oestrogeenproductie vermindert, maar ook bevordert natuurlijke testosteronproductie in het lichaam.
 
De functie van chemische moleculair gebruikt door Geneeskunde actief ingrediënt:
 
Dit helpt in menig opzicht de bodybuilder. Eerst, helpt het estrogenic bijwerkingen van andere steroïden water-behoud, verminderde geslachtsaandrijving, gynocomastia, enz. verminderen. Ook, kan Proviron helpen de kracht van testosteron in het lichaam opvoeren door testosteron van zijn band aan geslachts hormoon-bindende globuline (SHBG) te bevrijden.
Proviron is de populaire naam voor mondelinge androgen mesterolone (1 methyl-dihydrotestosterone). Enkel zoals met DHT, is de activiteit van deze steroïden dat van sterke androgen die niet in oestrogeen aromatiseert.
In klinische situaties wordt Proviron over het algemeen gebruikt om diverse soorten seksuele dysfunctie te behandelen, die vaak uit een laag endogeen testosteronniveau voortvloeien. Het kan problemen van seksuele disinterest en impotentie gewoonlijk omkeren, en soms gebruikt om de spermatelling te verhogen. De drug bevordert eenvoudig niet het lichaam om testosteron te produceren, maar is een mondeling androgen substituut dat wordt gebruikt om een gebrek aan natuurlijke mannelijke androgen te compenseren.
 
De typische dosering voor mensen is één tot vier 25 mg per tabletten per dag. Dit is een voldoende bedrag om gynecomastia te verhinderen, wordt de drug vaak gebruikt door de volledige cyclus. Zoals vroeger vermeld, wordt het vaak gecombineerd met Nolvadex (tamoxifen citraat) of Clomid (clomiphene citraat) wanneer de zwaar estrogenic steroïden worden genomen (Dianabol, testosteron enz.).
Het beheer 50mg van Proviron en 20mg Nolvadex is dagelijks uiterst efficiënt in dergelijke instanties gebleken, en het is vrij ongewoon voor hogere dosering om worden vereist. En enkel aangezien wij voor vrouwen bespraken, de androgene aard van deze samenstelling zeer welkom tijdens wedstrijdvoorbereiding is. Ook hier zou Proviron aan de hardheid en de dichtheid van de spier merkbaar moeten ten goede komen, terwijl tegelijkertijd het verhogen van de tendens om van een grotere hoeveelheid lichaamsvet te branden.
 
(Volgens relevante wetgevingen en verordeningen, de de Chemische die tussenpersoon/reagens slechts voor R&D maar niet voor Drugs wordt gebruikt)
 
Specificaties:

TESTpuntenSPECIFICATIERESULTATEN
BeschrijvingWit of bijna Wit Kristallijn Poeder 
Analyse (door TLC)98~102%98.30%
Smeltpunt206~211℃206.0℃
Verlies bij het Drogen≤0.5%0,3%
Specifieke Omwenteling+20°~ +24° (Ethylalcohol)+21°
Residu op Ontsteking≤0.1%0,1%
 

 
 
Atleten Mondelinge Anabole Steroïden, Antiestrogenic Mesterolone Proviron 25mg 0
 
Onze voordelen:
 
1. Wij hebben ervaring in het uitvoeren van steroïden, zoals u het weet, de EU-plaatsen veel nadruk op hen, en u moet een ervaren partner vinden die u zal verzekeren;
 
2. Kwaliteit: Ons bedrijf is een professionele belangrijke fabriek in China op farmaceutisch gebied, hadden wij stabiele klanten en voerden naar Duitsland, Spanje, het UK, de V.S., Australië, Midden-Oosten, en een andere landen uit. Wij kunnen goede verwijzingen over ons bedrijf verstrekken. zoals voor de kwaliteit van de producten, zijn wij zeker zij u kunnen tevredenstellen goed genoeg;
 
3. Pakket: Professionele verpakking met professionele materialen
 
4. Levering: wij hebben producten in voorraad, en wij zullen hen spoedig leveren toen uw Portugal aankwam. ondertussen zullen wij u het het volgen aantal geven om u te maken de nauwkeurige plaats van de producten kennen. wij zullen spoor van het product houden tot zij u aankomen; Wij kiezen de beste koeriersdienst voor u, en met de levering rond 5-7 werkdagen
 

Hete Verkopende Verwante Grondstoffen
Testosteron EnanthateCAS: 315-37-7
TestosteronpropionaatCAS: 57-85-2
Testosteron phenylpropionateCAS: 1255-49-8
Testosteron Sustanon 250Verklaar nietig
Testosteron CypionateCAS: 58-20-8
TrenboloneacetaatCAS: 10161-34-9
Trenbolone EnanthateCAS: 10161-33-8
TrenbolonehexuitdraaiCAS: 23454-33-3
Drostanolonepropionaat (Masteron)CAS: 521-12-0
Drostanolone EnanthateCAS: 472-61-145
Boldenone (Equipoise) UndecylenateCAS: 13103-34-9
Nandrolone DecanoateCAS: 360-70-3
Nandrolone PhenylpropionateCAS: 62-90-8
AnavarCAS: 53-39-4
DianabolCAS: 72-63-9
WinstrolCAS: 10418-03-8
AnadrolCAS: 434-07-1
Methenolone Enanthate (Primobolan)CAS: 303-42-4
MethenoloneacetaatCAS: 434-05-9
TurinabolCAS: 855-19-6
 

 
 
 
Atleten Mondelinge Anabole Steroïden, Antiestrogenic Mesterolone Proviron 25mg 1
 
Half - time:
Voor mondeling: de actieve tijd is 8-9 uren, half - time is 4-5 uren.
Voor injecteerbaar: de actieve tijd is 36-28 uren, half - time is 18-24 uren.
 
 
Atleten Mondelinge Anabole Steroïden, Antiestrogenic Mesterolone Proviron 25mg 2
 
Ontkenning:
Wij verzekeren de kwaliteit van alle die producten door Steroidraws Health Technologie/Grote handelsmaatschappij worden verkocht. Volgens relevante wetgevingen en verordeningen, zijn onze producten chemische tussenpersoon/reagens slechts voor onderzoek en ontwikkelingsgebruik, maar niet voor drugs. Elk van onze producten zouden slechts door gekwalificeerde individuen moeten worden behandeld die in laboratoriumprocedures zijn opgeleid en vertrouwd met de potentiële gevaren van deze chemische producten geweest. Technologie van de Steroidrawsgezondheid/de Grote handelsmaatschappij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor om het even welke verkeerde toepassing.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens
Jessie Liu

Telefoonnummer : 18627896809

WhatsApp : +8618627896809